Asus J500 Laptop Şarj Soketi Tamiri

Asus J500 Laptop Şarj Soketi Tamiri

  • 12 Aralık, 2016
  • 774 kez görüntülendi

Firmamız Asus J500 Notebookların desteği ve servisi alanında uzmanlaşmıştır. Servisimizde yapılan işlemler garantili ve uygun fiyat garantilidir. Servisimiz tamir ve servis hizmetinin dışında siz değerli müşterilerimize yedek parça hizmeti sağlamaktadır. Firmamız tarafından ithalatı yapılan ürün grupları aşağıdadır.

Asus J500 Laptop Şarj Soketi Tamiri arızaları nelerdir?

Tüm marka ve model notebooklarınızın şarj giriş yeri değiştirilmektedir.

Laptop Şarj Almıyor Sorununa sebep olan bazı etmenler şunlardır.

1- Laptop Şarj Adaptörü kablosu hareket edince şarj alma kesiliyor (şarj kablosu, adaptör yada Şarj soketi değişimi gerekir)

2- Laptop Pili belirli bir yüzde den sonra dolmuyor. Örneğin %20 den sonra windows güç yönetiminde pil dolumunun yükselmediği gözükür. (pil değişimi gerekir)

3- Laptop Şarj Soketine ucu takıp oynatınca şarj alma kesiliyor. (şarj kablosu, adaptör yada Şarj soketi değişimi gerekir).Sağ sol yapınca şarj kesilmesi oluyordur.

4- Adaptör Ucu aşırı ısınma yapıyorsa (şarj kablosu, adaptör yada Şarj soketi değişimi gerekir)

 

Şarj Soketi Arızalı Notebookumu Size Nasıl Ulaştırabilirim?

Asus Laptop Teknik Servisi, notebooklarınızı bize kargoyla ulaştırabilirsiniz. Ayrıca İstanbul sınırları içerisindeki notebooklarınızı adresinizden teslim alıyoruz.İşlem sonrası geri teslim ediyoruz.

Asus J500 Laptop Şarj Soketi Tamiri Ne kadar Sürüyor?

Servis süresi notebookunuz servisimize ulaştığı andan itibaren 1 saat sonra hazırlanmaktadır.

Servisimiz tarafından şarj soketi tamiri yapılan tüm notebooklarınızın ücretsiz olarak fan bakımı, işlemci macunu ve termal padlerin yenilenmesi ÜCRETSİZ olarak yapılmaktadır.

Asus Laptop Servisi olarak bütün Asus modelleri için tüm teknik servis hizmetini veriyoruz. Üstelik ücretsiz arıza tespiti farkı ile hizmetinizdeyiz!

Asus servisi olarak, fan arızası tamiri servisi, onarımı, değişimi ve daha birçok sorununuzu GARANTİLİ olarak çözüyoruz.

Projeleriniz için 0 (212) 428 00 25 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.
Nasıl yardımcı olabiliriz?